Welkom op
de website

Soorten zonwering

Als u zonwering gaat kiezen dan moet u eerst beslissen of het voor binnen is of voor buiten. Als het om buiten zonwering gaat kunt u vervolgens ook nog weer een keuze maken uit de verschillende soorten buiten zonwering. Hieronder zullen we de vijf meest voorkomende zonweringen met u doornemen. U kunt hierna een offerte opvragen bij een leverancier om de exacte kosten voor uw woning te ontdekken.

De vijf meest voorkomende buiten zonwering typen

Laten we de vijf typen van buiten zonwering eerst voor u opsommen. Deze zijn:

  • Uitvalschermen
  • Knikarmschermen
  • Screens
  • Markiezen
  • Shutters

Afhankelijk van uw woning en uw wensen kunt u hier een keuze uit maken. Laten we enkele van deze vijf zonweringen wat nader bespreken.

Uitvalschermen

Als u een voordelig en ook gemakkelijk zonnescherm wilt hebben dan kunt u kiezen voor een uitvalscherm. Het is een zeer populair zonnescherm en wordt door veel mensen achter het huis gebruikt. U kunt er heerlijk onder zitten en volop genieten van het mooie weer. Daarnaast is het relatief betaalbaar en gemakkelijk te bedienen.

Knikarmschermen

Een kinkarmscherm is ideaal als u een zonnescherm wilt hebben waar u ook nog gemakkelijk onderdoor kunt lopen. U kunt het zo ver uitzetten als u wilt en het kan een afstand van enkele meters met gemak overbruggen.

Screens

Screens zijn een zonwering voor buiten. Screens nemen bijna geen ruimte in beslag en het is erg mooi om ze niet alleen in de zomer als zonwering te gebruiken, maar ook in de winter als een extra isolatie van uw woning. Ze verdienen zichzelf dus terug!

Markiezen

Als u een mooie woning hebt waar markiezen niet zouden misstaan dan raden we u aan om hier voor te kiezen. Een markies heeft een ronde vorm en zorgt ervoor dat uw huis een geweldige uitstraling krijgt.

Kies de juiste zonwering, vraag een offerte aan en hak de knoop door!

Bekijk ook de mogelijkheden van een aanbouw.